Over ons

De naam ‘Boven de ijsjes’ verklapt eigenlijk al een heel klein beetje ons verhaal. Al 13 jaar run ik, Miranda, samen met man Robert Ijssalon de Munt. Toen de woonruimte boven onze zaak te koop stond, had ik al meteen een ideale bestemming in mijn hoofd: een vakantieappartement. En zo begon onze nieuwe reis. 

Van ijs naar vakantieparadijs

Zelf wonen we met veel plezier samen met onze oogappeltjes Emma (8) en Bas (5) aan de andere kant boven de ijssalon. Je woont hier zó centraal. Alle mooie bezienswaardigheden van Valkenburg zijn te voet bereikbaar en restaurantjes zitten letterlijk voor de deur. Dat leek ons dus bij uitstek dé plek voor een vakantieappartement. Maar jullie zijn toch de jongens en meisjes van de ijsjes? Ja, ja, maar ondernemen zit in ons bloed en na drie verhuizingen zijn we zeg maar op en top klusproof. Kortom: wij zijn klaar voor dit avontuur. 

familiekempenVan tekening tot plan; helemaal ‘Robert & Miran’

We hebben zelf alles uitgedacht, van de indeling en materialen tot de kleuren om vervolgens ook zelf (met de nodige hulp) de handen uit de mouwen te steken. Hallo again, boorhamer. Zo leuk om dit samen te doen! Ook de kinderen vonden het maar wat spannend en waren erg nieuwsgierig naar wat ‘papa allemaal in het buurhuis aan het maken is’. Nu, op de vooravond van de opening kijk ik (moe maar) voldaan rond in een af- appartement. We did it! Ik hoop dat veel mensen hier lekker kunnen ontspannen, tot rust komen en genieten van elkaar. En ook al is het niet je huis, hopelijk voelt het als thuis! 

Tot gauw in ons appartement (of voor een ijsje)!

Liefs,

Robert, Miranda, Emma & Bas Kempen

En pssst, bezoek je Valkenburg vanwege de Kerstmarkt? Lees dan vooral onze drie insider-tips. Zo haal je meer uit je weekend (en sta je minder lang in de rij). We hebben overigens ook wat tips over Valkenburg voor je op een rijtje gezet. Die wil je niet missen. Laat je ons weten hoe je het vond?